Reippain mielin lähdimme tarpomaan samaan metsään kuin viime viikollakin, mutta polut olivatkin käyneet kapeammiksi. Alkupäässä matkaa vielä kelpasi Novan ja Salman juosta ja telmiä, mutta lenkin puolivälissä kävi "polku" olemattomaksi... Siinä sitten koirat ja emännät tekivät töitä eteenpäin mennäkseen ja lämmin tuli! Oli kuitenkin satanut viikolla sen verran lunta. Mitäpä voi tästä päätellä? Talven edetessä suurin osa koiran ulkoiluttajista lyhentää lenkkejään tai siirtyvät vaan auratuille alueille kävelemään. Polun alkupää ja loppupää olivat vielä leveät..

Mukavaa oli tytöillä telmiessä; Salma kävi nyppimässä Novaa, jos se kulki rauhassa edellä. Nova taas nujuutti pöristellen Salmaa, joka kieri hangessa väkkäränä. Tulihan meitä vastaankin yksi koiraporukka ja siinä oli yhtä lajia kuusi kappaletta. Hetken kesti, että saivat koiransa kiinni ja kasaan ja pääsimme ohi. Nova ilmeisesti suojeli Salmaa, kun haukahteli jo kaukaa yksitavuisia varoituksen sanoja muille, vaikka osaa kyllä muuten kulkea nätisti ohi.

Kaikkien lumipallojen sulattelusuihkun jälkeen koira lepäilee rentona ja tyytyväisenä, kuten emäntänsäkin.. liikunta on meille hyväksi!