Fani%20vesipeto.jpg

Vesipeto Fani

 

Kesä meni vesihommissa. Sen lisäksi, että vettä tuli taivaalta, koirien kanssa veneiltiin parin viikon reissu Saimaalla - uitiin ja nautittiin.

Koepuolella Hetan kaikki tyttäret kunnostautuivat spanielien taipumuskokeissa upeasti. Osaavat siis jäljestää, hakea, noutaa vedestä eivätkä pelkää ampumista sekä ovat sosiaalisia ja tottelevaisia. Lola ja Taika saivat SPA-tunnuksen Imatralla 29.7. ja Fani Lapinjärvellä 5.8.2017! Hienosti tehty nuorilta koirilta ja ohjaajiltaan, iloinen kasvattaja kiittää!

Heta korkkasi jäljestyskokeet osallistumalla MEJÄ-kokeisiin eli "verijälkikokeisiin". Ensimmäisestä kokeesta hienosti Luumäeltä toukokuussa AVO1-tulos 46 pisteellä. Tämän jälkeen Lappeenrannan kokeesta AVO2-tulos, samoin Imatralta. Lappeenrannassa jäljen viereen olivat villisiat käyneet tekemässä makuukuoppaansa ja Imatralla oikeat tuoreet sorkat harhauttivat koiran tekemään yhden hukan jäljellä. Hetan kanssa oli kyllä mukava jäljestää. Sydämentykytyksiä aiheutti vesikoiran hurja loikka kallionkielekkeeltä parin metrin pudotuksella ulokkeelle, josta vielä ponkaisi saman verran alas saakka... Ei paljon koiran päätä huimannut, emäntää kyllä hirvitti..

Hetan treenit jatkuvat säännöllisesti rally-tokon ja tokon parissa viikkoryhmissä. Agilityn suhteen mietimme jatkoa, kun keväällä treeniryhmämme lopetti. Juuri olivat meidän radatkin alkaneet sujua, mutta täytyy nyt fundeerata, mitä tehdään agin suhteen.. Ajatuksissa ja suunnitelmissa on kuitenkin toinen pentua Hetalle ensi vuoden alun juoksuista :) 

Fani%20SPA%20201708.jpg

Santran Shanti "Fani" SPA 5.8.2017

 

Taika%20ja%20Lola%20SPA.jpg

Santran Shazam "Taika" ja Santran Samsara "Lola" SPA 29.7.2017

Fani%20%C3%84yr%C3%A4tsalossa.jpg

Fani noutaa vedestä

 

Hauskaa%20oli.jpg

Likkoja naurattaa; Fani, Heta ja Nova

 

Nova%20relaa.jpg

Nova ottaa rennosti vesillä