Puskissa%20paras.jpg

Into ja Pimu saapuivat

Viileä kesäloma päättyi elokuussa kuumiin tunnelmiin, kun kävin tyttäreni kanssa Espanjassa lämmittelemässä (35 astetta...). Vietimme muutaman päivän kuumuudesta nauttien ja rannalla varjon alla ja sen jälkeen menimme hakemaan Intoa ja Pimua Suomeen. Jo kaksi vuotta sitten ihastuin niiden isään ja äitiin, ja kun kuulin, että pentuja on pariskunnalle tulossa, ei minua pidätellyt mikään... Reissuun oli lähdettävä! Niinpä sitten saapuivat reippaat ja vauhdikkaat sisarukset mukanamme. Tomerasti ovat Suomeen tutustuneet ja tänne asettuneet. Toivottavasti näistä junnuista kasvaa terveitä ja työintoisia aikuisia ja sitten aikanaan saataisiin samanlaista jälkikasvua. 

Osallistuimme Hetan ja Fanin kanssa myös Espanjanvesikoiraharrastajien perroleirille Hartolassa elokuun lopulla. Oikein hauskaa olikin! Osallistuimme vesipelastukseen, hajutyöskentelyyn ja rallytokoon. Fanista kuoriutui pikkuinen vepe-koira, kun se innokkaasti lähti veneelle emäntänsä perään. Leirin jälkeen se oppikin nopeasti vauhdikkaaksi uimariksi, joka kyllä noutaa damit ja käy itsekin uimassa ilman lelua. Ensi kesänä sitten harjoitellaan sukeltamista. 

Heta kävi kanssani treenaamassa pelastusjälkikokeessa tottelevaisuusosiota, kun pääsimme sinne nollakoirakoksi. Jospa uskaltautuisimme ensi kesänä oikeaan kokeeseen.... 

Vedet%C3%A4%C3%A4n%201.jpg

Marjoissa%203%20Into.jpg

Painia%201.jpg

BW8A4526%20copy.jpg

Heta ja Fani odottelevat omaa rallivuoroa

BW8A4882%20copy.jpg

Fani rallyilee innolla

H63.jpg

Fani lähdössä pelastamaan venettä... ja emäntäänsä  (kuva Katri Örn)