DSC_3999~2.jpg

Hyvillä mielin paketoidaan tämän kesän kuulumiset näin syyskuun ensimmäisenä päivänä ja tähyillään kohti tulevia!

Kesäkuussa tehtiin terveystutkimukset Hetan tytöille Fanille, Lolalle ja Taikalle. Terveitä neitoja olivat; priimat lonkat kaikilla, samoin kyynärät ja selätkin kunnossa. Myös kilpirauhasarvot tarkistettiin ja silmät peilattiin. Kaikki ovat innokkaita uimareita myös.

Heinäkuussa lomailtiin ja veneiltiin kolmen koiran kanssa Saimaalla sopuisasti. Reitin varrella tavattiin satamissa santralaisia koiria ihmisineen. Santralaisten kasvattitapaaminen pidettiin kuivalla maalla Lappeenrannassa ja pääsimme porukalla harjoittelemaan pelastuskoirailua raunioradalle. Hyvin toimivat perrojen nenät ja intoa löytyi kaikilta ihmisten etsintään, alustat ja kiipeily raunioilla ei ollut ongelma kenellekään! Osan kanssa jatkettiin vielä iltaa grillaten ja saunoen. Seuraavana päivänä Heta ja Loimu kävivät emäntien kanssa vielä Haukkulaaksossa tokoilemassa; Heta saamassa oppia ja Loimu kannustamassa.

Elokuussa Alma kävi Mikkelissä spanielien taipumuskokeessa, jonka se läpäisi hyvin arvosteluin. Ahkera työkoira hoiti homman kotiin hienosti! Hetan ja Fanin kanssa osallistuttiin perinteiselle Espanjanvesikoiraharrastajat ry:n perroleirille Hartolassa koulujen jo alettua. Lajivalikoimasta tällä kerralla valitsimme metsälajien sijaan rally-tokoa, doboa ja vesipelastusta. Mukava oli tavata vanhoja ja uusia tuttuja :)

Syksyn harrastusrintamalla jatkuvat Hetan ja Fanin agitreenit, lisäksi Hetalla rallytreenit VOI-luokan parissa ja tokoakin pitäisi jatkaa AVO-liikkeitä hioen. Novan kanssa humputellaan ihan omaksi iloksi rallatellen rallyratoja.

DSC_3856~2.jpg

Heta ja Fani tekevät hammastarkastusta Novalle. "Olethan muistanut pestä hampaasi?"