PSX_20190101_213457.jpg

Lola (Santran Samsara)

Vuoden 2019 ensimmäisenä päivänä käännän katseen kohti alkanutta vuotta, suunnitelmia ja toiveita.

Sijoitusnarttuni Lolan (Hetan ensimmäisestä pentueesta) juoksuja odotellaan alkavaksi, jotta saataisiin jälkikasvua kevääksi. Lolan terveys tarkastettiin toistamiseen ja neiti todettiin edelleen terveeksi. Iloinen ja mukava tyttö se onkin, harrastuskaveri ja mutkaton perheenjäsen, jolle ruoka ja meno maittaa. Toiveissa on samanlaisia pentuja. Lolan kaikki kolme sisarusta ovat medejä, Lola luultavimmin juuri ja juuri pieni maksi, pitää mitata se kevään aikana. Kovin ovat touhukkaita koiruuksia kaikki, harrastuksina agility, toko, rally-toko... Kolme neljästä on käynyt taipumuskokeissa ja läpäissyt ne ensi yrittämällä. Terveys on tsekattu ja luonnetta arvioitu. Karhukokeessakin tytöt kävivät. Kiva poppoo, iloisia pusuttelijoita!

Hetan toinen pentue syntyi toukokuun lopulla, ja ovat nämäkin lapsoset ehtineet nyt seitsemän kuukauden ikään ja juhlineet ensimmäisen vuodenvaihteensa. Rauhallisesti ottivat senkin. Harrastusten alkeita on harjoiteltu; tottelevaisuutta, metsästystä, homekoiran perusopintoja, näyttelytreenejä ja agilityn aakkosia. Tässä on vauhdikas ja iloinen porukka!

Koerintamalla oli kotiporukalla pentujen takia hiljaista viime vuonna. Sijoitustyttöni Pimu suoritti BH-kokeen ja harjoittelee pelastuskoirahommia ja nyt talvella vetohiihtotreenit sujuvat vauhdikkaasti. Hetan Tatu-poika aloitti kisaamisen agilityn medeissä, mölleissä myös siskonsa Taika. Hetan kanssa jatketaan rallytokon mestariluokan kokeisiin ja toiveena on siellä jossakin vaiheessa RTK4. Kovin pitkälle en kokeiden takia reissaa, joten katsotaan, milloin tavoite saavutetaan. Mukavia kuulumisia kasvattien perheistä olen saanut muutenkin, kiitos kaikille hyvästä yhteistyöstä!

Meillä kotona Nova täyttää maaliskuussa jo yksitoista vuotta, Heta täytti marraskuussa seitsemän ja Fanin neljävuotissynttäri lähenee. Toivottavasti saamme pitää kaikki rakkaat karvakorvat terveinä edelleenkin! Onnea kaikille kasvateille perheineen tulevalle vuodelle ja samoin kaikille kavereille - iloista mieltä ja hauskaa yhteistä puuhaa harrastusten parissa!

Alla kuvia keväällä 2018 syntyneistä Hetan kakkospentueen lapsukaisista.

FB_IMG_1546371609446.jpgFB_IMG_1546371631834.jpgLemmy%20puoli%20vuotta%20Kati.jpgFB_IMG_1546371591109.jpgFB_IMG_1546371676262.jpg