MinttujaAston2021.jpg

Päivitys 26.5.2021: Mintun ja Astonin pentue syntyy kesäkuun lopussa. Minttu ultrattiin 25.5. ja ultrassa näkyi useampia pentuja :) . 

Minttu on iloinen, avoin ja aktiivinen narttu, jonka kanssa on harrastettu rally-tokoa ja metsästystä. Minttu on läpäissyt spanielien taipumuskokeen ja se on laukausvarma, ei ääniarkuutta. Korona-ajasta huolimatta Minttu ehti kahteen näyttelyyn ja nappasi hienosti heti sertin ja oli VSP. Mintun isä on jälkivalio (lajina MEJÄ)  ja samoin äidin ja äidinäidin kanssa on myös käyty MEJÄ-kokeissa hyväksytyin tuloksin, ääniarkuuksia ei ole.

Aston on avoin ja ystävällinen uros. Se on Suomen ja Ruotsin jälkivalio verijäljeltä (MEJÄ) ja Ruotsin, Tanskan, Suomen ja Pohjoismaiden muotovalio. Astonin suvussa on myös vahvaa jäljestysosaamista; Astonin äiti, kaksi siskoa ja äidinisä ovat myös jälkivalioita. Ei ääniarkuutta.

Pennuista odotetaan terveitä, avoimia ja iloisia, keskittymiskykyisiä nenätyöskentelijöitä, joiden kanssa voi harrastaa monia lajeja jäljestyksestä ja tottelevaisuuslajeista agilityyn. Toiveissa on myös toimivia metsästyskavereita lintumetsälle. 

Sukusiitosprosentti kuudella sukupolvella 0,62% .

Yhdistelmä Koiranetissä https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI26146%2F16&RekNoE=FI36559%2F18&Sukupolvet=6