BH Abigarrado Diva Del Tango


Kesän tavoitteet saavutettiinkin emännän kanssa jo heti kesäkuun alussa!
Osallistuimme lauantaina 9.6.2012 Lappeenrannan palveluskoirayhdistyksen järjestämään palveluskoirien käyttäytymiskokeeseen (PAKK), jonka läpäisin ja olen nyt sitten oikeutettu käyttämään tunnusta "BH" virallisen nimeni edessä cool. Emäntää jännitti ihan hirveästi, mutta se onnistui muistamaan kuitenkin kuviot ja vielä olemaan pyörtymättä paikallaanolossa.... Tein töitä iloisesti häntä heiluen, mikä olikin yksi iso tavoite jo sinänsä. Tottistelu ei ole ollut suurin intohimoni, ja emännän mukaan "agiliidossa suurella vietillä hommia paiskova koira on tottiksessa ollut vain hiippaileva varjo itsestään". Ehkä kuitenkin pitää yrittää saada tuohon emäntään lisää virtaa ja äksöniä tottiskentällä! Se ei kyllä oikein motivoidu ruoalla, toisin kuin minä. No, pitänee koittaa sitten muuta palkkaa..

Kaupunkiosuuskin meni hienosti, eikä minua jaksanut kiinnostaa pyöräilijät, lenkkeilijät, autoilijat eikä edes ne ylimääräiset rollaattoripapat, jotka kulkivat nenäni edestä. Häiriökoirakin sai kulkea ihan rauhassa, kun odottelin emäntää kaupasta. Suojatien ylityksetkin muistuivat mieleen eikä perässä kulkenut tuomarikaan häirinnyt. Kaiken kaikkiaan olenkin erittäin ylpeä itsestäni ja vähän emännästäkin, jota on pitänyt treenata aika lailla, että tähän tavoitteeseen päästiin. Ja voin tässä kertoa teille, että meinasi se unohtaa kaupunkiosuuden ilmoittautumisen, tohkeissaan kun oli.... Baanalle vaan oli kiire! 

Emännän fiilikset ovatkin olleet korkealla lauantain kokeen jälkeen! Se on jaksanut iloita ja kehua minua kaikille - siis olenhan minä tosi taitava ja vielä nättikin blush. Kyllä nyt kelpaa katsella kalenteria sillä silmällä, että jos vaikka kuitenkin kenties jotain muita tavoitteita saataisiin tavoiteltua, saas nähdä!