Posetus.jpg

Virallinen joulukuva, kuvassa Fani, Heta ja Nova

 

Joulu on vietetty, kinkkua oli sopivasti ja kukaan ei käynyt kähveltämässä ruokia... Voikin jo suunnata kohti tulevaa vuotta, kunhan muutama syksyn puuha merkitään muistiin.... 

Heta pääsi korkkaamaan rally-tokon voittajaluokan Lappeenrannassa piirimestaruuskokeessa joulukuun alussa ja sijoittui hienosti kolmanneksi! Oikean puolen seuraamista kannattaa harjoitella jo heti alusta, sillä sen treenaaminen vasta voittajaluokkaan onkin jo ihan eri asia, kun on harjoiteltu lähinnä vain vasenta pienestä pennusta lähtien. Heta kuitenkin panostaa aina erityisesti kokeissa, ja on luottokaveri kisatilanteissa, joten homma klaarattiin hyvin ja tulos saatiin. Molemmat olimme selvästi hyvin iloisia, emäntä ja koira :) . Heta on saanut erityisannoksen positiivisuutta, ja se on aina hyvällä tuulella,häntä heiluu ja se osaa jopa hymyillä (kyllä vaan, jotkut koirat osaavat hymyillä....) . Jospa se RTK3 saavutettaisiin ensi vuonna.

Agilityn harrastamista olemme jatkaneet ja radat ovat alkaneet sujua mukavasti Hetan kanssa. No, kunnes näen itseni videolla... Kisoihin en ole meitä ilmoittanut, mutta hauskaa käymme pitämässä. Saa nähdä, milloin medi-Fani lähtee kokeilemaan kisaamista emäntänsä kanssa. Lupaavasti ovat edenneet treeneissä, joten todennäköisesti tyttäristä polvi paranee :) .

Ensi vuoden tavoitteita mietitään vielä.... Jos vaikka tuon rallyn lisäksi tokoa ja jälkihommia... Karvalapsiakin, ehkä... Onnea, pitkää ikää ja terveyttä koirille ja ihmisille sekä iloista vuotta 2017!

Alla näytetään vähän mallia, miten irrotellaan ;)

 Nova%20ja%20Fani%20juoksevat.jpgNovan%20loikka.jpgFanin%20loikka.jpgHeta.jpgKaikki.jpg