Heta%20RTK3%2020170326.jpg

 

Hetan kanssa vietimme huippuviikonlopun rally-tokon parissa maaliskuun lopulla, kun lauantaina 25.3.2017 Mikkelissä saimme voittajaluokasta 99/100 pistettä Minna Hillebrandin radalta ja voitimme luokan. Seuraavana päivänä Lappeenrannassa tuli luokkavoitto 94 pisteellä Kirsi Petäjän radalta ja samalla Hetalle RTK3 koulutustunnus! Nyt sitten jatkamme harjoituksia kohti mestariluokan kokeita hyvillä mielin. Hetan kanssa on mukava harrastaa, kun se tekee aina täysillä töitä minun kanssani ja erityisesti kokeissa - tuolla lauantain vaikealla ja piiiitkällä radalla olimme ihan omassa kuplassa kahdestaan. Edellinen koe hellmikuussa ei mennytkään onnistuneesti, kun omat ajatukset olivat ihan muissa asioissa enkä keskittynyt riittävästi. Kaikista muista rallykokeista Hetan kanssa ollaankin saatu tulos, joten opiksi oli tuokin meille. Ja se, että saksin pitkät karvat pois silmien edestä, auttoi varmasti koiraa näkemään, mitä emäntä viestii ;) .....

Uskaltauduin juoksemaan kaksi rataa epävirallisissa agikisoissakin ensimmäistä kertaa Hetan kanssa ja ykkösluokan rata meni mallikkaasti nollatuloksella; minä muistin radan enkä törppöillyt kuskina... Mölliradalla jäinkin sitten pyörähtämään omalle kiertoradalleni ja koira sai taas ihmetellä, miten vaikeaa on emännän tehdä rata oikein!

Lappeenrannan koiranäyttelyssä Imatralla 16.4.2017 oli sitten Hetan tyttären Taikan vuoro loistaa - Santran Shazam sai tuomarilta hienon arvostelun, ruusukkeita ja pokaaleja, tuloksena kehästä ERI AVO1 VSP SERT ja CACIB! Eli rodun paras narttu ja sai ekan sertinsä ja kansainvälisen sertinsä. Kyllä kelpaa neidin poseerata saaliinsa kanssa :) Rennosti otti neiti kehässä ja jaksoi heiluttaa häntäänsä iloisesti sielläkin. Kiitos Anni ja Jyrki Taikan hyvästä hoidosta!

Taika%20VSP%20SERTI%20CACIB%20Imatra%20k