Heta söpöilee                                                                                                                                                 "Tussitassu"

Heta-neiti kasvaa! Ensimmäiset kolme maitohammasta ovat lähteneet! Hammaskeiju ei kylläkään ole huomannut tuoda neidille mitään vastineeksi, kun ei ole nähnyt irronneita hampaita missään. Varmaan ovat jääneet metsään tai äidin tai Foxi-siskon turkkiin smiley. Puruluut ovat in, ja kaikki muukin syötävä ruoka. Tähän mennessä ei ole kuitenkaan Hetan hampaista kärsinyt kuin halkokori... Hampaiden harjausta harjoitellaan ahkerasti ja kaikki hoitotoimet sujuvat rennosti. Hetan mielestä ne ovat ihan mukavia asioita. Karvat ovat myös jo tosi pitkät ja tähtäimessä onkin turkin ajelu maaliskuun lopulla. Kampaus on muuttunut jakauskampaukseksi, kun ei pitkät karvatupsut pysy enää pystyssä. Viimeinen rokotuskäyntikin on jo takana ja harrastuelämä edessä - huomenna alkaa pentutokokurssi! Kotona on tehty "maltti on valttia"-harjoituksia Hetan ja Novan kanssa ja oman vuoron odottaminen luoksetulossa ja vapautuksessa on ollut hyvä tapa järjestää molemmille älykästä puuhaa pakkasilla.

Novan kanssa on treenattu vasta muutama kerta agiliitoa mammaloman jälkeen. Kovat pakkaset estivät treenit tässä välillä. Koira on radalla hyvä ja nopea, kunhan ei säntää kesken muualle. Emännän pitäisi saada omat ratahermonsa kuriin kisailua varten. Miten voikin olla vaikea muistaa, minne piti radalla mennä???? Vähemmästäkin koira jo turhautuu wink. No, maaliskuussa olemme lähdössä agikoulutukseen ja Rommi-poikaa tapaamaan..