2014%20uusi%20vuosi-normal.jpg

 

Vuosi vaihtui vauhdilla ja mitään lupauksia en tehnyt tänä(kään) uutena vuotena... Tavoitteiden miettimiseen sen sijaan piti pysähtyä. Kun asettaa itselleen tavoitteita, on mahdollisuus saavuttaa ne! Vuoden lopussa sitten näkee, mitkä toteutuivat - yllätyksiäkin todennäköisesti tulee suuntaan ja toiseen. Ja mitään suorituspaineita en ota, elämässä on paljon muitakin tavoitteita :) - ja koirien kanssa pitää pitää hauskaa ja nauttia puuhasta!

Tänä vuonna on Foxin suhteen tavoitteena pieniä perropörröjä... Eli pentuja meillä toivottavasti on sitten kesällä tai loppuvuodesta, Foxi-neidin juoksuista riippuen. Sitä ennen ehtii Foxi tokoilla ja agiliitää emäntänsä Jaanan kanssa ja käydä muutamassa näyttelyssäkin pyörähtämässä.

Novan kanssa jatketaan verijälkien ajamista ja MEJÄ-kokeissa käymistä, jos suinkin koepaikkoja saadaan. Viisi koetta on jo takana ja tänä vuonna voitaisiin treenatakin enemmän. 

Heta-neiti läpäisi syksyllä BH-kokeen, joten tänä vuonna tavoitteena on jatkaa tottelevaisuushommia. Toiveissa on päästä osallistumaan muutamaan tokokokeeseen ja saada sieltä tuloksia. Pelastusjälkeä treenataan ja pelastushakua samoin. Niiden suhteen kokeiden aika ei ole vielä tänä vuonna, vaan tähtäin on pidemmällä. Tavoitteena on  haun osalta luoda hyvä maalimiesmotivaatio, ja sitten opetella tekniikkaa. Voi myös olla, että Hetakin pääsee verijäljelle. Agiliitoa treenataan hauskanpidon merkeissä ja jos hyvin käy, ainakin epävirallisissa kisoissa saatamme käydä, ehkä virallisissakin... Emännällä kun vaan on vauhdissa tosi huono ratapää..... Mutta hauskaa meillä on Hetan kanssa aina! 

Chico ja Aurora saavat kasvaa ja opetella uusia asioita, tottelevaisuutta ja nenänkäyttöä. Chicon suhteen tavoitteena kokeiden osalta on spanielien taipumuskokeen läpäiseminen tänä vuonna Kirsin kanssa :) .

Toivon kasvateilleni ja perheilleen iloa, onnea ja terveyttä tälle vuodelle sekä paljon mukavia hetkiä yhdessä! Nauttikaa elämästä! 

Treenikaveri%202013%20copy-normal.jpg

Innokas harrastaja odottaa lisäohjeita - Heta agihallilla

 

Keppitreeni%C3%A4%2020140102%20copy-norm

  Keppitreeniä pihalla 2.1.2014, lumi ei haittaa treenaamista.....