Pennut%2020180530%20copy.jpg

 

Hetan ja Macin neljä pentua syntyivät tiistaina 29.5.2018 illalla. Ensin syntyi musta tyttö valkein merkein, sitten valkoinen äitinsä näköinen tyttö mustin merkein. Tämän jälkeen putkahti maailmaan valkoinen, beigemerkkinen poika ja lopuksi musta valkoisin merkein varustettu poika. Kaikki pennut olivat heti reippaita ja kävivät terhakkaasti imemään maitoa.

Nyt kun syntymästä on kuusi vuorokautta, ovat pennut kasvaneet jo ihan silmissä. Vaikka ne eivät vielä näe tai kuule, ryömivät sinnikkäästi ympäri pentulaatikkoa, syövät ja nukkuvat. Pentue on hyvin tasainen; kaikki pitävät puolensa ja kukaan ei jää jalkoihin. Heta hoitaa pentujaan huolella ja hellästi, kuten ensimmäistäkin pentuettaan. Näistä lähtökohdista ponnistetaan kohti perroharrastuksia :)

Yhdistelmän vanhemmista enemmän tietoa blogin aiemmissa päivityksissä. Linkit terveystietoihin myös alla.

Isä "Mac" Ferdores Kapten Karim,

Mac asuu Ruotsissa ja alla linkit tietoihinsa Ruotsin Kennelkerhon sivuilla. Luonnekuvaus, terveys ja muuta tietoa https://hundar.skk.se/avelsdata/Flikar.aspx?sida=Hund_info&id=2899042  ja https://hundar.skk.se/hunddata/Hund.aspx?hundid=2899042  sekä Suomen Kennelliiton jalostustietokannassa KoiraNetissä https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI19993%2F13&R=336

Äiti "Heta" Santran Quickstep Queen https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI59816%2F11