Heta ultrattiin 27.4. ja siinä varmistui, että pentuja on tulossa! Toukokuun lopussa pitäisi syntyä useita pentuja, joten vilinää on luvassa. Luovutuksessa pennut ovat heinäkuun puolivälin seudussa.

Yhdistelmästä Heta + Mac enemmän aiemmassa päivityksessä https://nova-perro.vuodatus.net/lue/2018/03/pentuja-odotellaan-1 .

Pennuista odotan tulevan terveitä ja reippaita, hyvähermoisia harrastuskavereita moneen lajiin ja aktiivisia perheenjäseniä. Vanhemmat toimivat monissa harrastuksissa, joten edellytykset jälkikasvun monipuolisille taipumuksille ovat hyvät!

Kodeilta odotan hyvää yhteistyötä; kasvattajana haluan tavata kasvattejani ja kuulla hyvät ja huonot kuulumiset, tarjota tukea arkeen ja harrastuksiin. Espanjanvesikoira tarvitsee aktiviteetteja, töitä tai harrastuksia, käyttöä nenälleen ja älylleen sekä lempeän johdonmukaista kasvatusta ja kotielämää, jotta se saa viettää onnellista  ja tasapainoista koiran elämää. Kilpailu- ja koemeriitit eivät ole elämässä tärkein asia. Usein käy kuitenkin niin, että kun antaa pikkusormen, harrastukset ja niiden monet mahdollisuudet saattavat viedä koko käden.... ja koko ihmisen :)

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut Hetan ja Macin pennuista tositarkoituksella!

Mac%2020160521%20P%C3%A4%C3%A4.jpg

Mac ja Heta odottavat.....

Heta%20odottaa.jpg