Heta%20ja%20Nova%20Johannan%20kuva.jpg

Talven viimeisillä hankikannoilla Heta ja Nova

Vuosi on edennyt jo kevääseen ja lumet ovat huvenneet. Hallikausi on vierähtänyt Hetan kanssa agilityn ja rally-tokon parissa. Rallyssa olemme kisanneet mukavasti, kolmella kokeella Hetalle RTK1 ja tänään avasimme avoimen luokan hyväksytyllä tuloksella :) . Agissa on vielä treenattavaa ja emännän kisahermot eivät ole yhtään siinä lajissa parantuneet, joten kisoissa emme ole startanneet. Nova lauman vanhimpana pitää yllä järjestystä ja leikittää nuorempiaan ahkerasti.  Olemme tehneet kotitreenia rallyssa ajanvietteeksi ja se on Novasta tosi kiva laji! Fani on emäntänsä kanssa aloittanut agilityn ja molemmista se on tuntunut mukavalta lajilta.

Nova täytti maaliskuussa kahdeksan vuotta ja sen kunniaksi puhdistettiin hampaat sekä samalla rauhoituksella tarkistettiin varmuuden vuoksi lonkka- ja selkäkuvat sekä otettiin labroja. Kaikki oli hienosti kunnossa kilpirauhaskokeita myöten! Vauhtia Novalla riittää kyllä, henkisesti ei ole muuttunut veteraanikoiraksi!

Lappeenrannan KV-näyttelyssä 26.3. (Imatralla tänä vuonna) käytiin porukalla korkkaamassa junnujen näyttelyt, Hetan kanssa misseilivät tyttärensä Fani ja Taika sekä pikku-Pimukin. Alma avasi näyttelytilinsä tänään 9.4. Pertunmaalla. Hyvät arvostelut kaikille ja hyvistä luonteista useampi maininta. Hyvä mieli jäi näistä, ja turkit ajeltiin samantien... ja käytiin porukalla uimalassa treenaamassa kesän koitoksiin....

Maaliskuussa meillä oli sisarustreffit Jyväskylässä ja siellä treenasimme hajuerottelua ja rally-tokoa. Paikalla oli kolme sisarusparia; Heta ja Rommi, Alma ja Chico sekä Pimu ja Into. Ihana huomata, että kaikilla tuontilapsosilla on työintoa ja  avoin luonne sekä heiluva häntä <3 .  Kiitos Alman kotiväelle järjestelyistä, treffipaikka oli loistava! Alla muutamia kuvia treffeiltä.. Homekoira Alma ei enää aloittelijoiden treeneihin osallistunut, vaan seurasi muiden touhuja :)

Alma%20profiili.jpg

Alma-neiti

 

Chico%20hajuty%C3%B6%202.jpg

ja veljensä Chico

 

Into%20hajuty%C3%B6%205.jpg

Into

 

Pimu%20hajuty%C3%B6%208.jpg

 ja siskonsa Pimu

 

Chico%20makaa.jpg

Chico

 

Into%20seisoo%202.jpg

Into

 

Pimu%20hajuty%C3%B6%2010.jpg

Pimu