Fani%20poseeraa%2020151122.jpg

Pikkuneiti Fani poseeraa

 

Syksy on sujahtanut nopeasti. Ensin kuivemmissa keleissä ja sitten pimeässä vesisateessa lenkkeillen. Muutamaksi päiväksi saimme lunta ja heti piti ottaa muutama kuva. Aika lailla musta-valkoista silti marraskuussa on..

Hetan kanssa olemme treenanneet pitkän tauon jälkeen agilityä ja radatkin ovat alkaneet sujua. Emännän karttapää on huono, onneksi koira on hyvä ja innokas! 

Kävin rallytokon koetoimitsijakurssin viime vuonna ja Novan kanssa alkuvuonna treenasimmekin vähän. Nyt sitten syksyllä ryhdyimme Hetan kanssa treenaamaan viikkovuorolla ohjatusti ja tokopohjalta se on ollut molemmista oikein kivaa! Ensimmäisen alokasluokan kokeen läpäisimme Lappeenrannassa 28.11. ja seuraava koe on jo kalenterissa. Hauska laji, joka parantaa yhteistyötä ja innostaa koiraa, on vauhdikasta ja vaatii ohjaajalta kylttien ja sääntöjen opiskelua. Oikealla seuraaminen on nyt harjoittelun kohteena tulevia luokkia varten....

Pikkuneiti Fani on kasvanut maltilla ja luultavasti siitä tulee medikokoinen. 8,5 kk iässä sen säkäkorkeus on noin 40 senttiä, eikä se varmaan enää juurikaan kasva. Luonteeltaan se on oikea ilopilleri; lisäksi vauhtipakkaus ja pomppukone, rakastaa nenänkäyttöä, leikkii vetoleikkejä ja painii äitinsä Hetan ja Nova-mummonsa kanssa innolla ja tulee syliin lataukseen välillä. Innokas uimari se on myös, kuten äitinsä ja isänsä, ja nauttii koirauimalassa pulikoimisesta. Onneksi sellainen tähän ihan viereen saatiin. Treenaamiset Fani hoitaa Anniinan kanssa. 

Muuten odotellaan kohta jo joulua ja erityisesti päivän pitenemistä!

Fanin%20loikka.jpgFanin%20valopannat.jpg

Pimeällä tarvitaan valopannat ja hieno neiti lainaa tässä äidin ja mummon "koruja"