Pennut%202%20k%C3%A4sitelty.jpgpennut%201.jpg

Lempille ja Tapiolle syntyi 16.2.2023 viisi pentua; kolme poikaa ja kaksi tyttöä.

Kaikkien yllätykseksi koko pentue on musta, vatsan puolella on jokaisella omanlaiset valkoiset merkit. Tämä väri periytyy Lempiltä; sen molemmat vanhemmat ovat musta-valkoisia.  Synnytys oli helppo ja tasakokoiset pennut olivat heti reippaita ja kävivät hyvällä otteella syömään. Ne ovat kasvaneet ja kehittyneet hyvin. Lempi on ollut erinomainen äiti, josta on ihanaa tulla istumaan syliin ja kerjäämään rapsutuksia vastapainoksi pennuista huolehtimiselle. Pennut ovat nyt lähes kolmeviikkoisia ja silmät auki ihmettelevät maailmaa ja harjoittelevat kävelyä ja painimista. 

Pennut luovutetaan useaan kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja sirutettuina kirjallisten ohjeiden ja elinikäisen tuen kera pääsiäisen seudussa omiin koteihinsa. Näistä lapsosista odotetaan vanhempiensa tavoin avoimia ja sosiaalisia, reippaita ja monenlaisiin harrastuksiin sopivia koiria - niin metsästyksestä, jäljestyksestä, nenätöistä agilityyn kuin ihmisten parissa tehtäviin töihinkin. Vanhemmista voit lukea lisää blogin edellisistä päivityksistä.

Jos sinulla on tarjota iloiselle ja aktiiviselle työkoiralle sen ominaisuuksia hyödyntävä ja huolehtiva koti, ole yhteydessä ja kerro itsestäsi lisää! Varauksen peruuntumisen takia kaikilla ei vielä ole omaa kotia sovittuna. Sohvaperunoiksi näistä ei pelkästään ole, mutta harrastuskaveriksi kyllä :)

https://nova-perro.vuodatus.net/lue/2023/01/pentuja-tulossa-lempille-ja-tapiolle