Talvip%C3%A4iv%C3%A4%20201412.jpg

Joulukuun aamuna

Syksy vierähti nopeammin kuin koskaan ja vuoden lyhyin päivänvalo on sekin kohta takana. Enemmän on harrastettu lenkkeilyä ja tokoilua, vähemmän muita koirahommia. Kävimme Hetan kanssa Korrien tokokoulutuksessa Hyvinkäällä ja sinne unohtui myös Hetan punainen lempinoutokapula.... Onneksi ei sen pahempaa... Lappeenrannassa avattiin koirakylpylä ja olemme käyneet siellä porukalla jo pari kertaa. Hienoa, että talvella pääsee vesikoira uimaan täällä meilläkin! 

Terveysrintamalla saatiin loistavan hyviä uutisia! Chico-poika kävi terveystarkastuksessa ja todettiin terveeksi, lonkat B/A, kyynärät 0/0, polvet ja selkä kunnossa, silmät terveet, samoin kilpirauhaskokeet hyvät! 

Hetan silmätarkastus uusittiin, kun edellisestä oli melkein kaksi vuotta, ja silmät todettiin terveiksi. Kilpirauhaskokeet uusittiinkin aiemmin syksyllä ja ne olivat priimat. Nyt sitten odotellaan Hetan juoksujen alkamista, että saataisiin pikkuisia perroja kevättalvella :) . Sulhoja on katsottu sillä silmällä....

Rauhallista Joulua kaikille kasvateille ja perheilleen, ystäville ja tuttaville! Pitäkää huolta toisistanne ja nauttikaa pitkistä kiireettömistä lenkeistä yhdessä!

 

Lenkill%C3%A4.jpg

kuva Marita Räsänen