Ja niin koitti se päivä, jolloin jokainen pentunen oli muuttanut uuteen kotiinsa.... Kasvattaja istui sohvalla ja kuulosteli, oli ihan hiljaista. Aikuiset koirat Nova-mummo ja Heta-täti makasivat päiväunilla olohuoneen matolla ja Foxi oli palannut sekin takaisin kotiin emäntänsä luo. Outo autius.... mitähän sitä tekisi? Onneksi kännykkään kilahteli kuvia ja viestejä pentujen uusilta perheiltä. Niissä kerrottiin, miten kotiutuminen oli sujunut hienosti, yöt olivat rauhalliset, pennut rohkeita ja reippaita...

 Foxin pentue "Klassikko F"  testattiin harrastuskoiriksi osaaviin käsiin ja toivottavasti tulevaisuuden suunnitelmat perheissä myös toteutuvat! Viimeiseksi lähteneen kanssa ladattiin jo klikkeri ja harjoiteltiin sääntöleikkejä, lelulle vapauttamista, ruoan odottamista. Siitä on hyvä jatkaa. Onnea matkaan Santran Fuuga, Forte Fortissimo ja Festivo <3 !

Täytyy myöntää, kyllähän ajatukset alkoivat saman tien pyörimään Hetan tulevan sulhon valinnassa. Mikä on pohtiessa, kun Hetan terveystulokset ovat edelleen priimat. Kilpirauhaskokeet katsottiin uudestaan ja hienot olivat yhä! Kunhan suunnitelmat selkiytyvät, on meillä toivottavasti seuraava pentue ehkä jo ensi vuoden alussa :)

Kyllä tämä tästä taas käynnistyy, harrastaminen ja hyvät yöunet!