Lempi%20ja%20Tapio%20yhdistelm%C3%A4%20k

Lempi kävi treffeillä Tapion kanssa juuri ennen joulua onnistuneesti. Eläinlääkärin ultrassa näkyi mukava määrä pentuja! Pentujen odotetaan syntyvän helmikuun puolivälin jälkeen hiihtolomien aikaan ja niinpä ne ovat luovutusikäisiä huhtikuun puolivälissä. Yhdistelmästä on odotettavissa terveitä ja avoimia, iloisia jälkeläisiä, joiden kanssa voi harrastaa monenlaista. Molempien vanhempien terveystulokset ovat priimat ja luonteiltaan ne ovat avoimia, vilkkaita ja ystävällisiä perroja. Sukusiitosprosentti on 0,31%  kuuden sukupolven mukaan laskettuna.

Lempin pääharrastus on jäljestäminen. Verijälkikokeessa sillä on oikeus osallistua seuraavaksi voittajaluokkaan viime kesän hienojen avoimen luokan ykköstulosten jälkeen. Lempi ui, noutaa maalta ja vedestä. Lempin kanssa on helppo reissata ja se tulee toimeen muiden eläinten kanssa. Lempin mielestä elämä on ihanaa!

Tapion pääharrastus on lintujen metsästys isännän kanssa ja noutaminen onnistuu maalta ja vedestä pidemmänkin uintimatkan päästä. Myös jäljestäminen sujuu; verijälkikokeissa on tarkoitus startata virallisesti ensi kaudella. Tapio on läpäissyt spanielien taipumuskokeen. Se on Suomen ja Viron muotovalio ja  luonnetestattu (+174 pistettä, laukausvarma). Tapio on varsinainen hurmuri, joka nauttii elämästä, jossa tapahtuu ja saa harrastaa.

Pennut luovutetaan useaan kertaa madotettuina, sirutettuina, rekisteroityinä ja eläinlääkärin tarkastamina kirjallisten ohjeiden ja kasvattajan elinikäisen tuen kera aktiivisiin, harrastaviin koteihin. 

Yhdistelmä tämän linkin takaa https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI37197%2F19&RekNoE=FI32798%2F19&Sukupolvet=6

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla  johanna.tulonen (@) fimnet.fi . (puhelimitse iltaisin 040 7164195)

Lempi%20ja%20Tapio%20nelj%C3%A4.jpgLempi%20ja%20Tapio%20harrastaa.jpg