Nova%20mej%C3%A4%20avo3%20201306%20-norm

 Nova söpöstelee 

Kesäkuussa kävin Novan kanssa kaksissa MEJÄ-kokeissa, joista molemmista tuli kotiin palkintopytty, AVO3. Hyttysiä ja paarmoja oli järkyttävän paljon, ja aamuöisten herätyskellon soittojen aikaan välillä teki vetää peitto korvien yli ja jäädä nukkumaan... Hauskaa kuitenkin oli, ja "luonnetta kasvattavaa"  :) . Elokuun alussa toivottavasti on sitten seuraava koe, johon tähdätään.

Muuten olemmekin ottaneet vähän rauhallisemmin ja myös ihan vaan lomailleet. Veneilleet ja uineet, ja olleet kuin ellunkanat.. No, Hetan kanssa olemme kyllä treenailleet BH-koetta varten ja agiliitäneetkin, vaikka emännän talvella venähtänyt reisilihas on pistänyt juoksuosuuksiin jarrua. Olin päättänyt myös treenata Hetan kanssa kepit hyvään vauhtiin sitten kesä(kuun?)juoksujen aikaan, mutta Hetapa onkin päättänyt vielä siirtää juoksujaan. Täytynee meidän aloittaa keppitreenit ihan muuten vaan. 

Heta on aivan hullaantunut uimiseen. Missä vain näkyykin rantaa, alkaa neiti pälyillä, tulisiko lupaa pulahdukseen. Usein onkin tullut. Ja yksi haaveri, kun Heta hyppäsi ilman lupaa perääni veneessä ja mitoitti hyppynsä pitkäksi, loiskahti veneen viereen laiturin aisalle ja siitä järveen... Onneksi olimme laiturissa, emmekä vauhdissa, sillä olin juuri ottanut Hetalta liivit pois. Märän koiran nostaminen laiturille ei olekaan ihan helppoa, vaikka onneksi Heta hetken pyörittyään älysi uida kutsuhuutojen suuntaan. Nyt pysyvät liivit päällä, kunnes ollaan maissa!

Heta%20ui%20130709-normal.jpg

Nova%20ja%20Heta%20hiekalla%20130709-nor